Γ.Μανέτας:Βιομηχανία-Είμαστε το καλύτερο "οικόπεδο" του πλανήτη, αλλά δεν θέλουν να παράγουμε ούτε καρφίτσα!(ΗΧΗΤΙΚΟ)

Στο Ράδιο Έλευσις εδώ και στην εκπομπή τα Stream...αδια  ολόκληρη η εκπομπή μίλησε ο Υπ. Βουλευτής της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ στην Β3 ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ την Παρασκευή 19-6-2020.

Γνωρίζετε ότι το Κ.Ι.Σ το Κεντρικό Ισραηλινό Συμβούλιο με προνόμια Κράτους εν Κράτει και ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ μέσα στην χώρα μας;
Γνωρίζετε ότι δεν έχουμε εκπροσωπηθεί ποτέ ως Έλληνες, από τον Όθωνα μέχρι και σήμερα;Γνωρίζετε ποιες είναι οι ρίζες των σημερινών κομμάτων;Έχετε αντιληφθεί τον λόγο που κατέστρεψαν την Βιομηχανία της χώρας μας;
 ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ;;;
ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΜΑΝΕΤΑΣ: "Το Κ.Ι.Σ το Κεντρικό Ισραηλινό Συμβούλιο το οποίο έγινε Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου το 1920, με το ΦΕΚ 2456.
 Μέχρι και σήμερα που μιλάμε, έχουμε μια συνέχεια με διάφορους νόμους, που τους νομιμοποιεί, που τους καταστεί ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΥΣ, και πάει λέγοντας....
Με λίγα λόγια, τι μας λένε εδώ;
ΟΤΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ!!
Είναι αδιανόητο να είναι φορολογούμενος ο Έλληνας πολίτης, να τον ξεζουμίζουν από διάφορες μεριές κι αυτοί όλοι οι κύριοι να είναι αφορολόγητοι.
ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΤΑΧΤΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΣ!
Όπου διαπιστώνουμε και θα το δούμε στον καιρό που ακολουθεί ότι το 75% των Πολυεθνικών που είναι στην Ελλάδα αυτή την στιγμή που δραστηριοποιούνται, ανήκουν στο Κ.Ι.Σ.
Άρα είναι ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΙ!
Άρα εκμεταλλεύονται τα πάντα!
Και δεν το γνωρίζει ο κόσμος αυτό να αντιδράσει, γιατί ουσιαστικά ο ίδιος δίνει την ψήφο για να βγουν στην Βουλή.
Ο Έλληνας κάθεται αμέτοχος στον καναπέ του γιατί έχει παραδώσει τα όπλα και οι απόγονοι των 62.000 που έφερε ο Όθωνας το 1830 και δημιουργήθηκαν τα πρώτα φιλογαλλικά, φιλορωσικά και φιλοαγγλικά κόμματα, δεν εκπροσωπήθηκε ποτέ μετά την δολοφονία του Καποδίστρια.
Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!
Άρα, έχουμε να κάνουμε με αλλογενείς ανθρώπους που έχουν βάλει ως στόχο την διάλυση του Ελληνισμού και το βιώνουμε στις ημέρες μας πάρα πολύ άσχημα.
Ο Πολίτης πρέπει να τα καταλάβει όλα αυτά και να αντιληφθεί τι γίνεται.
Να καταλάβει ότι έχει χάσει το παιχνίδι, γιατί δεν γίνεται ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ, να καταλάβει τι παιχνίδι παίζουν στην πλάτη του και πώς πρέπει να αντιδράσει.
Έχουν πάρει στα χέρια τους όλες τις καίριες θέσεις. Ανήκουν πλέουν στους ίδιους! Οι απόγονοι αυτών των 62.000 εβραίων, εκτιμούνται ότι είναι περίπου 2,5 εκατομμύρια, άρα ένα ποσοστό της τάξεως του 35%, που αν το σκεφτούμε είναι και το εκλογικό σώμα που ψηφίζει στις ελληνικές εκλογές, κάθε τετραετία. Γι αυτό βγαίνουν και πάντα οι ίδιοι γιατί όλοι έχουν το ίδιο αφεντικό.
Έχουμε και δηλώσεις τους μέσα στην Βουλή, έχουν το θράσος να το λένε και οι ίδιοι. Είναι όλοι τους ανθέλληνες. Κανένας από αυτούς δεν εξυπηρετεί τον Έλληνα!
Μια μικρή ιστορική αναδρομή!
Πρίν την Μικρασιατική καταστροφή που έγινε το 1922 εκεί που υπήρχε η Τράπεζα της Ανατολής σε όλο αυτό το τόξο που ξεκινούσε από την Κωνσταντινούπολη και έφτανε μέχρι την Αλεξάνδρεια, δραστηριοποιούνταν 4.500 ελληνικά εργοστάσια, όταν στην ενδοχώρα είχαμε μόνο 250!
Ας αντιληφθεί ο καθένας την τεράστια διαφορά!
Άρα, ούτε τεμπέληδες είμαστε, ούτε ανίκανοι είμαστε. Γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά τι μπορούμε να κάνουμε, άλλωστε εμείς δημιουργήσαμε τα πάντα στον πλανήτη και έχουμε την ικανότητα και βιομηχανία να φτιάξουμε και να έχουμε τα πάντα.Διαλύθηκαν αυτά τα εργοστάσια και έχουν βάλει στόχο όλοι αυτοί οι ανθέλληνες που κυβερνούν από την δολοφονία του Καποδίστρια και μετά ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ και ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ.
Και ξεκινάει ένα σχέδιο από το 1980 να καταστρέφονται όλες οι επιχειρήσεις οι οποίες ήταν καταπληκτικές και μπορώ να σας πω ορισμένες:
Η ΠΕΙΡΑΙΚΗ ΠΑΤΡΑΙΚΗ, καταπληκτική στον τομέα της, η ΧΑΡΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΟΥ ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, Η ΙΖΟΛΑ, Η ΕΣΚΙΜΟ...
Και ερχόμαστε όλα αυτά, σιγά-σιγά να τα καταστρέψουμε. Να μένουν άνθρωποι στον δρόμο με μια βαριά φορολογία, όπως σας είπα ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ και κανένας άλλος!
Με ΕΝΕΡΓΕΙΑ που είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΗ, την πληρώνουμε πανάκριβα για να λειτουργήσουν τα εργοστάσια με αποτέλεσμα να αποφασίζουν να τα κλείσουν, αποφασίζουν να  μεταφέρουν τις έδρες τους στο εξωτερικό. Όπως για παράδειγμα έχουμε το πωλητήριο το 2006 του εργοστασίου γάλατος ΦΑΓΕ στο Αμύνταιο και την μεταφορά της έδρας του στο Λουξεμβούργο.
Είναι εδώ και 5 χρόνια κλειστό το εργοστάσιο ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ ΗΡΑΚΛΗΣ το οποίο δραστηριοποιούνταν 50 ολόκληρα χρόνια. Στην Αμερική ή στην Αλβανία στρέφεται η προσοχή του Ομίλου ΤΙΤΑΝ, όπου κι αυτό για 70 χρόνια ήταν στην κορυφή.
Κλειστές οι υψικάμινες ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ, έχουμε τεράστια ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ, όπως τα Ναυπηγεία του Σκαραμαγκά, που απασχολούσε 2000 βιοτεχνικά εργαστήρια για τις ανάγκες των ναυπηγείων και 10.000 εργάτες.
Τώρα έχει πλέον Κινέζους! Είναι αδιανόητο εφόσον έχουμε την υποδομή γιατί να αγοράζουμε φρεγάτες και υποβρύχια από το εξωτερικό;
Ακριβώς για να τα πληρώνουμε δισεκατομμύρια, να γέρνουν, για να παίρνουν οι Υπουργοί που είναι ανθέλληνες, τις μίζες τους!
Είχαμε την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΟΠΛΩΝ, είχαμε κατασκευάσει κι ένα υπερόπλο στην εποχή του, το ΑΡΤΕΜΙΣ το οποίο στην έκθεση της Φραγκφούρτης ΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ!Αγοράζουμε κάθε χρόνο και δίνουμε τεράστια ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΑ ΠΟΣΑ για τον εξοπλισμό μας, ενώ θα μπορούσαμε κάλλιστα να τα έχουμε όλα δικά μας!Είμαστε και άξιοι και ικανοί να κατασκευάσουμε τα πάντα.
Εφευρέτες έχουμε πάρα πολλούς σε όλον τον πλανήτη! Βέβαια, να συμπληρώσουμε, ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΤΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΦΕΥΡΕΤΗ!
 Δεν θέλουν να παράγουμε τίποτα! Ούτε καρφίτσα!
ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΟΥΛΙΚΑ!
ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ “ΒΑΡΕΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ” ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ “ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ” ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΓΚΑΡΣΟΝΙΑ ΤΟΥΣ! Αυτός είναι κι ο σκοπός τους!
Είμαστε το καλύτερο οικόπεδο του πλανήτη.
Αρκεί  να σας πω ότι είμαστε η ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΧΩΡΑ ΣΕ ΒΩΞΙΤΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΣΕ ΒΑΣΙΚΑ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΥΣΟΣ, Ο ΑΡΓΥΡΟΣ, Ο ΧΑΛΚΟΣ. Ο ΜΟΛΥΒΔΟΣ, ΨΕΥΔΑΡΓΥΡΟΣ, ΝΙΚΕΛΙΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ, Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΕΣ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.
 'Αρα θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ, να έχουμε τις πρώτες ύλες και να ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ και να μην φεύγει ΤΙΠΟΤΑ!
ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΒΟΥΛΗΣΗ.ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ!
Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να πάρουμε την ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ της χώρας στα χέρια μας!
Αυτό μπορεί να γίνει μόνο με την ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, που είναι ο Πολιτικός Φορέας του Εθνους των Ελλήνων.
Ο Γεράσιμος Μανέτας συνεχίζει διαβάζοντας τις ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ του Πολιτικού Φορέα ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ και τονίζει:
“ Κανένας μέχρι σήμερα, από τα κόμματα, δεν έχουν καταθέσει το παραμικρό, για να μην δεσμευτούν από νόμο. Υπόσχονται προεκλογικά!
Έχουμε δηλώσεις υποψήφιων πολιτικών που τώρα έβαλαν και το πόδι τους μέσα στην Βουλή, που όταν τους ρωτήσαμε: “Αυτά γιατί δεν τα καταθέτετε στον Άρειο Πάγο, η δήλωση του ήταν: “αφού τα λέω δημόσια!”
ΚΑΙ; ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΕΙΧΑΝ ΤΑΞΕΙ ΠΟΛΛΑ! ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ! Το κάνουν με περίσσεια άνεση γιατί ακριβώς γνωρίζουν ότι δεν θα τους κυνηγήσει κανένας.
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ!!
Ο Πολιτικός Φορέας ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ έχει ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ στον Άρειο Πάγο τις ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ και μάλιστα με ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ.
Οι ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ αφορούν ΧΡΗΜΑ.
Στηρίζονται στις ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ του ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και στο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ 2,3 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ το οποίο επίσης έχει κατατεθεί στα ΤΑΜΕΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
ΞΑΝΑΛΕΩ: Είναι ΑΜΕΣΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΙΜΕΣ!
ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΙ ΟΧΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ.
ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ!



ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”   

ΚΕΝΤΡΙΚΗ Ε.ΣΥ.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ


ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ


                                                                                        600 ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 
                                                                                  http://600dis.oramaellas.gr


50 ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ 
                                                                                   http://cyprus.oramaellas.gr


ΔΟΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ 
                                                                                     http://dimoi.oramaellas.gr


ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΜΕΤΟΧΩΝ Τ.Χ.Σ. 



ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΙΣ 




ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ 

Comments

Popular posts from this blog

ΑΦΙΞΗ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΥ "ΧΩΡΙΟΥ" ΧΘΕΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΤΡΩΕΣ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΠΟΛΗ ΙΛΙΟΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ Ή ΧΑΓΗ – ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Ηράκλειο: Σε δεινή θέση το σταφύλι - Μηδενίστηκε η αμπελοκαλλιέργεια σε πολλές περιοχές - Σταφυλοθεραπεία

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΣΠΟΡΩΝ ΜΕ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΟΙ 300 ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΕΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ