ΘΕΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ...Ημέρα εγκλεισμού 26η - Τετάρτη 02 Δεκεμβρίου 2020

 

ΘΕΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ...Ημέρα εγκλεισμού 26η-Τετάρτη 02-Δεκεμβρίου 2020
γράφει η Αφροδίτη Καρανίκου

Οι εννέα μήνες κύησης ολοκληρώθηκαν.
Η νέα συνειδητότητα κατάφερε να περάσει και την ένατη Πύλη. Τώρα οι γονείς μετράνε με ακρίβεια και περιμένουν για τη 13η ώρα της γέννησης του παιδιού τους...
Την πανίερη 13η, κοσμική, δημιουργική, συμπαντική ώρα και πύλη όπου η νέα συνειδητότητα γεννήθηκε και εισήλθε στο χώρο και χρόνο της Δημιουργίας.
Μπροστά στο ύδωρ που ο πατέρας σύλλεξε από τις πηγές του ΑΧΑΙΡΩΝΤΑ, οι γονείς θα τιμήσουν τον Ιερό Αχαίρωντα, γιατί αυτός συνδέει τον υλικό με τον άυλο κόσμο, ως μοναδικός, αληθινός, Ελλάνιος υδάτινος γαιωδετημένος δημιουργικός υπερμηχανισμός συμπαντικών συχνοτήτων που εκδηλώνονται στο χώρο και στο χρόνο της Ελλάνιας Δημιουργίας μας...
Θα ζητήσουν να προστατεύει αλλά και να συντονίζει το παιδί τους συνεχώς και διαρκώς στην Ελλάνια μοναδική αληθινή γνώση, στο στοχο και στο σκοπό της Ελλάνιας αποστολής της ενσάρκωσης του...
Ο Αχαίρωντας είναι το σημείο ΑΡΧΗ, είναι η έδρα της ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑΣ.
Από τη στιγμή της γέννησης, του γέναθλου, έως και τη στιγμή του θανάτου οι Έλλην άνθρωποι είμαστε συνεχώς συνδεδεμένοι με την ίδια τη γενναιότητα μας. Γενναίος είναι αυτός που έχει συνειδητοποιήσει πως είναι Αθάνατος!
Γιατί δεν υπάρχει θάνατος για τη συνειδητότητα παρά μόνον για το θνητό μέρος, το σαρκίο. Η συνειδητότητα περνάει πάντα από νέες Πύλες σε νέους βίους με διαφορετικό περιβάλλον.
Μήπως και η ίδια η κύηση των 9 μηνών δεν είναι από μόνη της μια ολόκληρη ζωή, μέσα στο απόλυτο υγρό στοιχείο στην μήτρα της μητέρας;;;Το περιβάλλον εκεί μέσα καμιά σχέση δεν έχει με το γήινο περιβάλλον. Μια ολόκληρη ζωή 9 μηνών, όπου ο θάνατος εκείνου του βίου στο περιβάλλον της μήτρας, μας άνοιξε μια Πύλη για να εισέλθουμε στο γήινο περιβάλλον μας και να ξεκινήσει η νέα ζωή με την πρώτη ανάσα...
Αυτός που θα συνειδητοποιήσει πως δεν πεθαίνει ποτέ, θα έχει ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑ, όπου το ένα Ν συμβολίζει τη γέννηση στην ενσάρκωση και το άλλο Ν τη γέννηση της αθάνατης συνειδητότητας. Ο ΓΕΝΑΘΛΟΣ είναι με ένα Ν που δηλώνει τη γέννηση στην ενσάρκωση. Άρα η ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑ είναι αυτή που περιέχει και τις δύο γέννες.
Κι αυτή είναι η αποστολή και η υποχρέωση των γονιών να δημιουργήσουν ένα περιβάλλον ασφαλές για το παιδί τους και να ενεργοποιήσουν την Πατρώα Ουσία του και τη ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑ του, μέσα από έναν βίο σύμφωνο με τα πρωτόκολλα του Ελλάνιου αξιακού συστήματος.
Γιατί οι Δημιουργοί μας, μας παρέδωσαν ένα τέλειο περιβάλλον και τις ιδιότητες τους μας τις κληρονόμησαν στην μνήμη των κυττάρων μας.
Οι γονείς ως Δημιουργοί κι αυτοί, οφείλουν να παρέχουν ένα τέλειο καθαρό περιβάλλον αλλά και να ενεργοποιήσουν αυτή την κυτταρική μνήμη, την Πατρώα Ουσία, διδάσκοντας την αληθινή γνώση στο παιδί τους, που κάθε χρόνο σε κάθε του γέναθλο, θα θυμάται και θα συνειδητοποιεί την ΑΘΑΝΑΣΙΑ του και τη ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑ του, τιμώντας τον ΑΧΑΙΡΩΝΤΑ...
Στα χρόνια της αποστασίας, τότε που βασίλευε η λήθη, οι άνθρωποι δεν γνώριζαν τίποτε για την ιερότητα του ΑΧΑΙΡΩΝΤΑ αλλά και τη ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑ τους και την ΑΘΑΝΑΣΙΑ τους τη μάθαιναν με λάθος τρόπο.
Οι άνθρωποι τότε, μάθαιναν από το ιερατείο, πως το μωρό που γεννιέται κουβαλάει πάνω του προπατορικό αμάρτημα και η μητέρα που το έφερνε στον κόσμο ήταν βρώμική και μιαρή.
Με λόγια χάραζαν το φόβο των ανθρώπων προς τον θεό Γιαχβέ κι έπρεπε να είναι ταπεινοί και υπάκουοι σαν δούλοι, όπως και δούλους τους αποκαλούσαν, να μεγαλώνουν με την αρχή του: άκου - βλέπε - σώπαινε και της πίστης χωρίς λογική.
Όσο πιο υπάκουο θα γινόταν ένα παιδί τόσο πιο αγαπητό και παινεμένο θα ήταν από τους γονείς, το ιερατείο, την κοινωνία κι αργότερα από το δασκαλοκεντρικό τους σύστημα, που κατέγραφε στα μυαλά των παιδιών τις γνώσεις και τις πληροφορίες που αυτοί ήθελαν.
Ένας ήσυχος και υπάκουος δούλος, που θα εκτελεί εντολές, θα του ρουφάνε την ενέργεια και δεν θα ψάξει ποτέ για τη γενναιότητα του.
Καθοδηγούμενα σαρκία με φυλακισμένη συνειδητότητα...
Ο φόβος για την τιμωρία του θεού Γιαχβέ οδήγησε τους ανθρώπους σε πλήρη αδράνεια και τέλεια υπακοή...
Όποιος έβρισκε τη γενναιότητα κι αντιδρούσε τον έκαιγαν στην πυρά ή περνούσε φριχτά βασανιστήρια κι αυτό έκανε του υπόλοιπους ανθρώπους να φοβούνται και να σκύβουν ακόμη παραπάνω στο χώμα...
Όμως κάποια στιγμή θυμήθηκαν πως η ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ βρίσκεται στην συνειδητοποίηση των αθάνατων μερών του σώματος και όχι του σαρκίου που έτσι κι αλλιώς κάποια στιγμή θα πεθάνει..
Κι έτσι κατάφεραν οι άνθρωποι μέσω της ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑΣ και της ΑΝΔΡΕΙΑΣ να ελευθερωθούν πραγματικά από τα χαράγματα και τα δεσμά της αποστασίας και να ζήσουν στην ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ!!!
Εκεί όπου ο άνθρωπος τιμάται στο μέγιστο και η τιμή αυτή και ο σεβασμός ξεκινάει ήδη από την ώρα της σύλληψης του!!!



ΑΝΑΛΥΣΗ ΙΕΡΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΑΧΑΙΡΩΝΤΑ

https://esykozanisnea.blogspot.com/2020/11/blog-post_22.html


ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ : https://www.artemis-sorras.gr/

Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΟΖΑΝΗΣ : https://www.facebook.com/%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%A3%CF%85%CE%BD%CE%AD%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B9%CF%82-%CE%9A%CE%BF%CE%B6%CE%AC%CE%BD%CE%B7%CF%82-108680240750479/

esykozanis@gmail.com   

ΤΗΛ : 2461102433 / 6949611037 / 6977173042

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΣΥ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ Ε.ΣΥ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ…

Comments

Popular posts from this blog

ΑΦΙΞΗ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΥ "ΧΩΡΙΟΥ" ΧΘΕΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΤΡΩΕΣ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΠΟΛΗ ΙΛΙΟΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ Ή ΧΑΓΗ – ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Ηράκλειο: Σε δεινή θέση το σταφύλι - Μηδενίστηκε η αμπελοκαλλιέργεια σε πολλές περιοχές - Σταφυλοθεραπεία

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΣΠΟΡΩΝ ΜΕ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΟΙ 300 ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΕΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ