ΘΕΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ…Ημέρα εγκλεισμού 27η – Πέμπτη 03 Δεκεμβρίου 2020

 

ΘΕΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ…Ημέρα εγκλεισμού 27η – Πέμπτη 03 Δεκεμβρίου 2020

γράφει η Αφροδίτη Καρανίκου,

Είναι τέλειο να είσαι γονιός στην Ελλήνων Πολιτεία!!!
Η Μελπομένη, απαλλαγμένη από το άγχος της εργασίας κι έχοντας άδεια μητρότητας τουλάχιστον ως την ηλικία που το παιδί τους θα πήγαινε σχολείο, είχε όλο το χρόνο δικό της να φροντίσει τον μικρό Ελλάνιο γόνο τους.
Ήρεμη, υγιέστατη κι έχοντας στο πλευρό της όλους τους ειδικούς που τη βοηθούσαν για κάθε ανησυχία της, θήλαζε το μωράκι της ενώ ο οικογενειακός τους ιατρός τη βοηθούσε με συμβουλές, παρακολουθώντας και την ανάπτυξη του μωρού αλλά και την υγεία όλης της οικογένειας.

Στην Ελλήνων Πολιτεία δεν εμβολίαζαν τα βρέφη, όπως κάποτε γινόταν ασύστολα και χωρίς καμιά ντροπή από τους παιδίατρους της αποστατικής εποχής.
Στα χρόνια εκείνα, οι γιατροί από την εκπαίδευση τους ακόμα, μάθαιναν αποστατικές τεχνικές θεραπείας και προωθούσαν τα εμβόλια αλλά και τα χημικά σκευάσματα όπως αναλγητικά , αντιπυρετικά, αντιβιώσεις, κορτιζόνες…
Τα παιδιά αντί να γίνονται υγιή με τόσα φάρμακα, ήταν όλα χλωμά και φιλάσθενα…
Τα μικρόβια είχαν γίνει πιο ανθεκτικά και οι αντιβιώσεις δεν έκαναν πλέον δουλειά…

Στα χρόνια εκείνα οι μανάδες τάιζαν τα βρέφη τους με τροφές συσκευασμένες, ακόμη και το γάλα ήταν σε σκόνη κι ενώ το διαφήμιζαν οι έμποροι πως ήταν εμπλουτισμένο με βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, τα παιδιά παρουσίαζαν αλλεργίες και δυσανεξίες σε πολλά από τα στοιχεία τους όπως η γλουτένη…
Το σώμα αντιδρούσε στο βιασμό αυτόν και μάλιστα πολλές φορές μετά από εμβολιασμούς, που τόσο επέμεναν οι παιδίατροι να γίνονται, τα παιδιά κλείνονταν στον εαυτό τους, παρουσιάζοντας αυτιστικές συμπεριφορές.

Δεν βοηθούσε ούτε η διατροφή, γιατί τα πάντα ήταν δηλητηριασμένα με φυτοφάρμακα, μεγαλωμένα με λιπάσματα κι ενώ έβλεπες ένα μήλο κατακόκκινο και τεράστιο σε μέγεθος, ήταν άνοστο κι έπρεπε η φλούδα να πεταχτεί γιατί ήταν γεμάτη δηλητήρια….
Όμως και οι ζωικές τροφές ήταν επίσης δηλητηριασμένες γιατί τα ζώα τρεφόταν με δηλητηριασμένα φυτά και τα ίδια ήταν εμβολιασμένα με ορμόνες και αντιβιοτικά….

Το νερό στη βρύση δεν πινόταν γιατί περιείχε βακτήρια, τα οποία προσπαθούσαν να σκοτώσουν μολύνοντας το με χλώριο …

Οι γονείς δεν γνώριζαν τι έπρεπε να κάνουν και στρεφόταν με εμπιστοσύνη στον παιδίατρο τους ο οποίος απλώς προωθούσε τα προϊόντα των φαρμακοβιομηχανιών κι εκείνες του έκαναν διάφορα δωράκια πολυτελείας….

Στα χρόνια εκείνα, τα νοσοκομεία παίδων είχαν γεμίσει με παιδιά που έπασχαν από σοβαρές ασθένειες όπως ο καρκίνος, ο διαβήτης, καρδιολογικά προβλήματα κι ένα σωρό άλλες αρρώστιες που τις ονόμαζαν κληρονομικές, γεμίζοντας έτσι με τύψεις κι ενοχές και τους γονείς που κληροδότησαν στο βλαστάρι τους τον πόνο των προγόνων τους…

Πόσο θλιβερά ήταν όλα αυτά…..

Γιατί με αυτόν το τρόπο έριχναν στη δημιουργία το φταίξιμο και πως ήταν θέλημα θεού να αρρωσταίνουν οι άνθρωποι...
Και το ιερατείο εκμεταλλευόταν τέτοιες καταστάσεις για να προωθήσει την πίστη και την ταπεινότητα και ήταν τότε που οι κακόμοιροι πιστοί έταζαν τάματα από χρυσάφι και ανέβαιναν γονατιστοί στις εκκλησιές για να προκαλέσουν τη λύπηση του θεού τους ,να λάβουν την εύνοια του και να τους χαρίσει υγεία…
Είχαν κλείσει τα μάτια στις θηριωδίες των εταιρειών που πλούτιζαν μολύνοντας όλο το περιβάλλον και προκαλώντας αρρώστιες κι αντί να σταματήσουν αυτή την αναίδεια έσκυβαν το κεφάλι στη γη…..

Όμως η Ελλήνων Πολιτεία έβαλε τους πάντες μέσα από τον ΌΡΚΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ, να έχουν επίγνωση των πράξεων τους αλλά και να παίρνουν ενεργή θέση.
Δεν επιτρεπόταν ούτε καν σαν σκέψη να μολύνει κάποιος το περιβάλλον του και να κερδίσει προωθώντας κάποια αποστατική τεχνική που θα έβλαπτε με όποιον τρόπο τη Δημιουργία…
Μέσα από τον ΟΡΚΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ δεσμεύονταν οι γονείς αλλά και οι ιατροί να μην προωθούν χημικά σκευάσματα σε οποιαδήποτε μορφή που θα προκαλούσαν παρενέργειες.

Κι έτσι , οι μικροί Ελλάνιοι γόνοι , μεγάλωναν με τροφές αγνές, χωρίς καμιά μετάλλαξη, νόστιμες και μυρωδάτες όπως τις έφτιαξε η Δημιουργία, έπιναν καθαρό νερό από τρεχούμενες πηγές, ανάπνεαν καθαρό οξυγόνο για να γίνουν οι δυνατοί και υγιείς πολίτες του αύριο στην Ελλήνων Πολιτεία τους…

Ο ΟΡΚΟΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

Comments

Popular posts from this blog

ΑΦΙΞΗ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΥ "ΧΩΡΙΟΥ" ΧΘΕΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΤΡΩΕΣ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΠΟΛΗ ΙΛΙΟΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ Ή ΧΑΓΗ – ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Ηράκλειο: Σε δεινή θέση το σταφύλι - Μηδενίστηκε η αμπελοκαλλιέργεια σε πολλές περιοχές - Σταφυλοθεραπεία

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΣΠΟΡΩΝ ΜΕ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΟΙ 300 ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΕΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ